Danseaktiviteter

Foreningens aktiviteter er at etablere en tilbagevendende årlig tradition med Nytårsbal i Rødovre.

Dansedagen med Nytårsbal og danseworkshops er for medlemmer og ikke-medlemmer, som kan lide at danse. Dansedagen indeholder aktiviteter som danseworkshops, der afholdes på en lokal skole. Nytårsballet om aftenen afvikles som udgangspunkt i Kulturhuset Viften med levende orkester og DJ, som spiller op til dans.

Hvis interessen er til stede kan dansedagen med aftenbal på sigt afholdes flere gange om året som fx Nytårsbal – Forårsbal – Sommerbal – Efterårsbal.

Der afvikles også danseworkshops for medlemmer og ikke-medlemmer løbende henover året, hvor der læres forskellige danse fx standard/latin/salsa.
Ambitionen er, at vi på sigt kan medvirke til, at vi i sommerhalvåret kan få etableret dans i byens rum med mulighed for workshops og fællesdans ala ”Sommerdans i Fælledparken” i København med undervisere. Dansen kan afvikles, hvor der er mulighed for at danse på godt underlag og DJ spiller musik fx på Rådhuspladsen, skolegård, på sigt på Vestvolden, i parker og hvor der er adgang til toilet.


Foreløbige planlagte aktiviteter i 2020 og 2021:

Nytårsbal” i Kulturhuset Viften lørdag den 16.januar 2021 kl.19:30 med mulighed for deltagelse i op til 3 workshop samt spisning samme dag.

Facebook Rødovre Dansevenner.

Instagram Rødovre Dansevenner.