Danseaktiviteter

NYTÅRSBAL i Kulturhuset Viften AFLYST

P.g.a. øget smittetal og fortsatte restriktioner på kulturområdet har vi været nødt til at aflyse vores Nytårsbal 22.januar 2022.

Til jer som har købt billetter til Nytårsballet, har vi fået at vide fra Ticketmaster, at de vil returnere jeres deltagerbetaling inden for de næste to måneder (ultimo februar/primo marts).

Hvis I vil have jeres gebyr retur også, skal I sende en mail til kasserer@roedovredansevenner.dk og oplyse jeres reg.nr. + kontonr. og oplyse, hvor mange penge I har betalt i gebyr for billetten. I har også mulighed for at oplyse jeres MobilePay og så kan kasseren overføre gebyret dertil i stedet for. 
Hvis I vil hjælpe os lidt og spare foreningen for lidt gebyrudgifter, kan I også undlade at sende jeres oplysninger til kasseren 😉
Hvis I vil have jeres gebyr retur skal I sende jeres oplysninger til kasseren senest 1.februar 2022. Efter denne dato er det ikke muligt at få gebyret retur. 

Danseballer i Broparkens Festsal i 2022

Find dine bedste dansetrin frem, kom med dit gode humør og dine yndlings dansesko og få en sjov fredag aften kl.19:30 – 22:30 med Rødovre Dansevenner.

Fredagsballet starter med en workshop og er med underviser Leo Skytte.

Alle kan være med, da niveauet er for begynder/letøvet. 

Senere på aftenen byder Rødovre Dansevenner op til fri dans til fed dansemusik og festlige fællesdanse… og masser af hygge sammen med andre passionerede danseglade folk.

Kom og vær med  – sammen finder vi glæde i dansen.

Vi danser i Broparkens Festsal, Slotsherrens Vænge 2A, 2610 Rødovre. 

Sæt kryds i kalenderen og køb din billet til Fredagsbal på Billetto.

Fredagsbal 18.februar kl.19:30-22:30 – workshop Cha Cha Cha

klik her og køb billetter på Billetto 

Fredagsbal 18.marts kl.19:30-22:30 – workshop Vals

klik her og køb billetter på Billetto

Fredagsbal 22.april kl.19:30-22:30 – workshop Rumba

klik her og køb billetter på Billetto

Fredagsbal 20.maj kl.19:30-22:30 – workshop Jive

klik her og køb billetter på Billetto

Fredagsbal 19.august kl.19:30-22:30 – workshop

Fredagsbal 16.september kl.19:30-22:30 – workshop

Fredagsbal 28.oktober kl.19:30-22:30 – workshop

Fredagsbal 25.november kl.19:30-22:30 – workshop

2023:

Nytårsbal lørdag den 28.januar 2023 i Kulturhuset Viften.

Foreningens aktiviteter er at etablere en tilbagevendende årlig tradition med Nytårsbal i Rødovre.

Dansedagen med Nytårsbal og danseworkshops er for medlemmer og ikke-medlemmer, som kan lide at danse. Dansedagen indeholder aktiviteter som danseworkshops, der afholdes på en lokal skole. Nytårsballet om aftenen afvikles som udgangspunkt i Kulturhuset Viften med levende orkester og DJ, som spiller op til dans.

Hvis interessen er til stede kan dansedagen med aftenbal på sigt afholdes flere gange om året som fx Nytårsbal – Forårsbal – Sommerbal – Efterårsbal.

Der afvikles også danseworkshops for medlemmer og ikke-medlemmer løbende henover året, hvor der læres forskellige danse fx standard/latin/salsa.
Ambitionen er, at vi på sigt kan medvirke til, at vi i sommerhalvåret kan få etableret dans i byens rum med mulighed for workshops og fællesdans ala ”Sommerdans i Fælledparken” i København med undervisere. Dansen kan afvikles, hvor der er mulighed for at danse på godt underlag og DJ spiller musik fx på Rådhuspladsen, skolegård, på sigt på Vestvolden, i parker og hvor der er adgang til toilet.

Læs mere her


Facebook Rødovre Dansevenner.

Instagram Rødovre Dansevenner.