Danseaktiviteter

Foreningens aktiviteter er at etablere en tilbagevendende årlig tradition med Nytårsbal i Rødovre.

Dansedagen med Nytårsbal og danseworkshops er for medlemmer og ikke-medlemmer, som kan lide at danse. Dansedagen indeholder aktiviteter som danseworkshops, der afholdes på en lokal skole. Nytårsballet om aftenen afvikles som udgangspunkt i Kulturhuset Viften med levende orkester og DJ, som spiller op til dans.

Hvis interessen er til stede kan dansedagen med aftenbal på sigt afholdes flere gange om året som fx Nytårsbal – Forårsbal – Sommerbal – Efterårsbal.

Der afvikles også danseworkshops for medlemmer og ikke-medlemmer løbende henover året, hvor der læres forskellige danse fx standard/latin/salsa.
Ambitionen er, at vi på sigt kan medvirke til, at vi i sommerhalvåret kan få etableret dans i byens rum med mulighed for workshops og fællesdans ala ”Sommerdans i Fælledparken” i København med undervisere. Dansen kan afvikles, hvor der er mulighed for at danse på godt underlag og DJ spiller musik fx på Rådhuspladsen, skolegård, på sigt på Vestvolden, i parker og hvor der er adgang til toilet.

Afholdte aktiviteter i 2019:

RØDovredagen lørdag den 7.september 2019 kl.13:00-17:00.

Vi deltager på RØDovredagen og har en bod på pladsen, hvor du kan finde os. Kom forbi boden og du kan være heldig at vinde en billet til Rødovre Dansesalon. Du kan også være med til at danse, når vi laver fællesdans på opvisningspladsen ved Rødovre Rådhus kl.15:50-16:00.

Workshop: Vals og Cha Cha Cha. Vi danser på Tinderhøj Skole, Fortvej 71, 2610 Rødovre.

Billetsalget er åbnet til den 6.oktober 2019. Billetpris for medlemmer = 50 kr., ikke-medlemmer = 75 kr.

”Rødovre Dansesalon” består af to danseworkshop med rutineret underviser fra kl.14:00-14:45 og igen kl.14:45-15:30, hvor du lærer forskellige danse. Alle kan være med, for niveauet er for begynder/letøvet. Du bestemmer selv, om du vil deltage i en eller begge workshop. Herefter er der social dans fra kl.15:30-18:00. Det er muligt at deltage i social dans og et par fællesdanse, selv om du ikke er med i workshop. Du er også velkommen til bare at kigge på og få en hyggelig eftermiddag sammen med os andre.


Foreløbige planlagte aktiviteter i 2020: “Nytårsbal” i Kulturhuset Viften lørdag den 18.januar 2020 kl.19:30 med mulighed for deltagelse i op til 3 workshop samt spisning samme dag.

Billetsalget til Nytårsballet + 3 workshop + spisning lørdag den 18.januar 2020 er åbnet nu.

Købes på Billetto: https://billetto.dk/e/nytarsbal-med-copenhagen-bigband-billetter-359226

Facebook Rødovre Dansevenner.

Instagram Rødovre Dansevenner.